Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates olivettes, coupées en deux
- 50 g de poivron vert
- 40 g d'oignons
- 70 g de concombre, partiellement épluché
- 1 gousse d'ail
- 30 g de vinaigre
- 1 c. à café de sel
- 50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30min
Velouté orange-courge
35min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Dip au thon
5 Min
Soupe à la tomate, sarrasin grillé et gruyère
35min
Pesto de basilic
10 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Omelette aux courgettes
40min
Houmous de betterave rouge
10 Min