Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
1000 g de tomates olivettes coupées en deux
-
50 g de poivron vert
-
40 g d'oignons
-
70 g de concombre partiellement épluché
-
1 gousse d'ail
-
30 g de vinaigre
-
1 c. à café de sel
-
50 - 100 g d'huile d'olive extra vierge
-
8 glaçons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Houmus
10 min
Tartinade d’aubergines
20 min
Tartare de légumes
25 min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Gaspacho
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Pesto de basilic
10 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min