Asperges et hollandaise au yogourt
TM6 TM5

Asperges et hollandaise au yogourt

4.7 (23 oceny)

Składniki

Les asperges

  • 600 g d'eau
  • 950 g d'asperges vertes, tiers inférieur pelé
  • ½ c. à café de sel

La sauce hollandaise

  • 80 g de beurre, en morceaux
  • 30 g de vin blanc
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc
  • 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
  • ¼ de c. à café de sel
  • 150 g de yogourt grec, nature

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1250 kJ / 301 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
24 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy