Salmorejo (crème espagnole à la tomate)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • gousses d'ail (10-15 g)
    2
  • de mie de pain coupée en morceaux
    100 g
  • de tomates coupées en quatre
    400 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de sel
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 123.3 kcal / 514.5 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 369.2 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 0.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie