Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, en morceaux
- 80 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 50 g de crème, 35 % m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau choco-coco
40 dk
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1sa
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2h 15min
Brownies
45 dk
Mini-plumcake au yogourt
40 dk
Caramels à la crème
2h
Macarons au caramel
1h 50min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Tiramisu stracciatella
2sa 30 dk
Gâteau à la crème
45 dk