Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 200 g de brocolis, détaillés en fines sommités
- 40 g d'amandes émondées, dont 20 g concassées et un peu pour la finition
- 60 g de mascarpone
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de riz rouge de Carmague
- 1000 g de bouillon de légumes
- 30 g de parmesan râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1905.8 kJ / 453.5 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 54.8 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 561.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Quiche légère aux légumes verts
1h 30min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min