Wersje kompatybilne
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Couscous végétarien
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35 Min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Couscous végétarien
35 Min
Caponata sicilienne
55min
Polenta aux olives
45min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24 Std. 45 Min
Canapés de polenta sans gluten
2h 30 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min