![Sautéing 10 oz Fennel Sautéing 10 oz Fennel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa4b7865-3ef7-4898-988d-be2fc0193fd8/Derivates/d57b1038-8c0f-4baf-9657-591f9dafb481.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 152 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min