Sautéing 10 oz Fennel

Sautéing 10 oz Fennel

4.7 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • water
    1 ½ oz
  • fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
    10 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • salt to taste
  • fresh ground pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 107 kcal / 448 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 152 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...