Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 152 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Ratatouille
40 min
Eggplant Sauté
30 min
Broccoli Sauté
20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min