Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 1 - 2 pinches salt, fine, to taste
- 6 - 8 cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)
- 1 - 2 pinches black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g shrimp, raw, peeled, deveined
lub 395 g mussels, fresh, cleaned - 340 g whipping cream, light
- 200 g goat's cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 995 g water, to clean
Rice
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
Alternatywne przepisy
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1sa 15 dk
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1sa
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Seafood Quesadillas
2 Std.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Cod with citrus butter
50min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Asparagus cream soup
30 dk
Asparagus Stem Soup
55 dk