Urządzenia i Akcesoria
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Baked fish
-
salt, fine to taste1 - 2 pinches
-
cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)6 - 8
-
black pepper, freshly ground to taste1 - 2 pinches
-
baby spinach, fresh100 g
-
395 g mussels, fresh, cleanedshrimp, raw, peeled, deveined395 g
-
whipping cream light340 g
-
goat's cheese in pieces200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned2
-
water to clean995 g
Rice
-
rice, white, type basmati395 g
-
salt, fine to taste1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil45 g
-
water625 g
-
chicken stock paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
53 g
Kalorie
3720 kJ /
889 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min