Urządzenia i Akcesoria
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Baked fish
-
salt, fine to taste1 - 2 pinches
-
cod fillets (2.54 cm/1-in. thick, approx. 995 g)6 - 8
-
black pepper, freshly ground to taste1 - 2 pinches
-
baby spinach, fresh100 g
-
395 g mussels, fresh, cleanedshrimp, raw, peeled, deveined395 g
-
whipping cream light340 g
-
goat's cheese in pieces200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned2
-
water to clean995 g
Rice
-
rice, white, type basmati395 g
-
salt, fine to taste1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil45 g
-
water625 g
-
chicken stock paste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
53 g
Kalorie
3720 kJ /
889 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Sugar Pie
45 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Pineapple Upside Down Cake
1 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Shrimp & Crab Linguine
25 min