Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Vegan Parmesan
-
raw cashews4 oz
-
nutritional yeast2 tsp
-
salt½ tsp
"Meatballs"
-
water divided13 oz
-
dried green lentils3 ½ oz
-
ground flaxseed1 tbsp
-
yellow onion in pieces4 oz
-
cremini mushrooms4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Marinara
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
coconut sugar1 tbsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes28 oz
-
dried spaghetti pasta12 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294 mg
Białko
19 g
Kalorie
2326 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Kids Vegan Summer Rolls
35 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan gravy
40 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Vegetarian Chili
50 min