Urządzenia i Akcesoria
Nicoise Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
tuna steaks (1 in. thick)16 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
white wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
anchovies, preserved in olive oil to taste2 - 4
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
water20 oz
-
large eggs4
-
fingerling potatoes sliced in rounds (¼ in.)10 oz
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
French green beans trimmed6 oz
-
romaine lettuce (approx. 9 oz)
-
cherry tomatoes halved15 - 20
-
1 jar pitted Kalamata olives, drained, to tasteNicoise olives drained, to taste1 jar
-
red onion thinly sliced into half moons½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Cioppino
55 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min