Urządzenia i Akcesoria
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
eggs4
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)650 g
-
white sugar200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1941 kJ /
462.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min