Urządzenia i Akcesoria
San bei ji (three cup chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
sesame oil10 g
-
chicken winglets (see Tips)1000 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)40 g
-
dark soy sauce (see Tips)30 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)25 g
-
light soy sauce60 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1640 mg
Białko
41.9 g
Kalorie
2577.8 kJ /
613.8 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Ginger chicken wings
40 min