![San bei ji (three cup chicken) San bei ji (three cup chicken)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f3965b9-f9f4-4677-8c21-97544374e748/Derivates/15786a22-5949-433e-b80a-02cffb4bf8a5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2577.8 kJ / 613.8 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 46.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1640 mg
Alternatywne przepisy
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Ginger chicken wings
40 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min