Urządzenia i Akcesoria
Pad kra pow
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2904.6 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Braised Yee Mee
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Chicken Porridge
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min