Lu ji chi (braised chicken wings)
TM6 TM5 TM31

Lu ji chi (braised chicken wings)

4.4 (45 ocen)

Składniki

  • 20 g sesame oil
  • 30 g brown sugar
  • 30 g garlic cloves, cut into slices
  • 1 star anise
  • ½ tsp ground white pepper
  • 150 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 500 g water
  • 1 cinnamon quill
  • 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
  • 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
9101 kJ / 2166.9 kcal
Białko
141.4 g
Węglowodany
41.6 g
Tłuszcz
160.2 g
Tłuszcz nasycony
45.9 g
Błonnik
11.2 g
Sód
12284.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy