XO sauce
TM6 TM5

XO sauce

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 40 g dried scallops (see Tips)
  • 150 g boiling water
  • 200 g peanut oil (see Tips)
  • 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
  • 60 g dried shrimp (see Tips)
  • 80 g eschalots
  • 2 - 3 garlic cloves
  • 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
  • 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
  • 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
  • 40 g light soy sauce
  • 40 g Chinese cooking wine
  • 1 tbsp brown sugar

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
2466.9 kJ / 587.4 kcal
Białko
56.7 g
Węglowodany
20.5 g
Tłuszcz
224.6 g
Błonnik
13.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy