Urządzenia i Akcesoria
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
dashi powder (see Variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcjonalnie)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns6
-
frozen green peas (approx. 25 g)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Hakka Yam Abacus
20 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min