Urządzenia i Akcesoria
Pork Belly Cabbage Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
cooking oil20 g
-
pork belly, skinless cut in slices (2-3 mm)300 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
water450 g
-
English cabbage cut in chunks (4 cm)200 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
646 mg
Białko
15 g
Kalorie
3268 kJ /
782 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Rice Wine Chicken
30min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min