Urządzenia i Akcesoria
Red bean ice cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Red bean paste
-
dried adzuki beans120 g
-
water for soaking
-
water plus extra for soaking1000 g
-
sugar50 g
Red bean ice cream
-
milk400 g
-
icing sugar100 g
-
egg yolks5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh mint leaves only, for ganishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.5 g
Kalorie
2326 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
60.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Egg Tarts
50 Min