
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
oleju10 g
-
surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę50 g
-
mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
652 kcal /
2729 kJ
Białko
63 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1050 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min