
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
275 g
Składniki
-
20 g oleju
-
1 ząbek czosnku
-
250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
Wartości odżywcze na 275 g
Kalorie
475.9 kcal /
1991 kJ
Białko
48.2 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
240.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min