Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.5 (48 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    lub 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    lub 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze
na 1 porcja
Kalorie
1878 kJ / 449 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.2 g
Sód
167 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy