Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.5 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
275 g

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • ząbek czosnku
    1
    20 g cebuli
  • mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze na 275 g

Kalorie 475.9 kcal / 1991 kJ
Białko 48.2 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 240.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...