Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.6 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
275 g

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 275 g

Sód 240.5 mg
Białko 48.2 g
Kalorie 1991 kJ / 475.9 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...