Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
TM6

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

4.3 (10 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    lub 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze
na 1 porcja
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
55 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
187 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy