
Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wieprzowego bez ścięgien, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
462 kcal /
1933 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
187 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska