Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

4.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa wieprzowego bez ścięgien, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 231 kcal / 966.5 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 93.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...