
Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wieprzowego np. łopatki lub szynki, bez ścięgien, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym,250 g
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
462 kcal /
1933 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
187 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min