
Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
20 g oleju
-
1 ząbek czosnku
-
250 g mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
253.5 kcal /
1059 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
60 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min