Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)

4.7 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    20 g cebuli
  • 250 g mięsa wołowego bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 253.5 kcal / 1059 kJ
Białko 26.5 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 60 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...