
Urządzenia i Akcesoria
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
masła klarowanego1 łyżeczka
-
kiełbas wieprzowych, wędzonych np. śląskich (ok. 500 g)6
-
mleka370 g
-
mąki pszennej150 g
-
jajka, rozmiar L3
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
348.7 kcal /
1459.8 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
977.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CODZIENNE OBIADY II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chlebek hot dog do odrywania
1 godz. 30 min
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i serem camembert
1 godz.
Leczo z kiełbasą i ryżem
55 min
Szybkie bułeczki na proszku do pieczenia
30 min
Kotlety z czerstwego chleba z papryką
30 min
Kluski z czerstwych bułek
35 min
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45 min
Bułki z mlekiem skondensowanym
1 godz. 15 min
Kotleciki z chleba
45 min
Makaron z kiełbasą chorizo i serem
20 min
Zapiekanka pasterska z serem cheddar
1 godz. 10 min
Zapiekanka ziemniaczana
40 min