Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g d'ail
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
-
300
g de pak-choï, coupé en lanières
lub 300 g de légumes, coupé en lanières - ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
-
Basiques - Accompagnements 11 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Purée de pommes de terre et de légumes
45 min
Salade de crudités
10min
Salade de pâtes aux légumes et à la truite
45 min
Macédoine du jardin
30 min
Biscuits au beurre
50min
Poireaux gratinés à la béchamel
1 Std. 15 Min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Tagliatelle de carotte et courgette vapeur
35min
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 min
Légumes au curry
1h
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 min