Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto
30min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto aux asperges
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 Min