Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 dk
Risotto tout vert
40 dk
Risotto aux épinards et crème au safran
40 dk
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto aux asperges
35 dk
Risotto aux asperges
45 dk
Risotto de printemps
55 dk
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 dk
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min