Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- 2000 g de gros sel
- 1 dorade royale, vidée et nettoyée (800-1000 g)
-
1
filet d'huile d'olive
lub 1 filet de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 922 kJ / 218 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1 godz. 5 min
Tagliatelle aux cèpes
1 Std.
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 min
Papillote de turbot aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Poêlée de légumes verts
10 Min
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Moules à la provençale
35min
Couscous de crevettes et sa bisque
1 Std.