Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
3 - 4
c. à soupe cresson frais, équeuté (10 g env.)
lub 3 - 4 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée (10 g env.) - 60 - 80 g de radis roses
- 200 g de fromage à tartiner, type St Môret® ou Madame Loïk
- ¼ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillette de sardine au citron
5 Min
Rillettes de maquereau
5 Min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 godz. 15 min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 godz. 15 min
Concombre tzatziki
5 Min
Tartinade jambon-œuf
35 Min
Tartinade de radis noir
5 Min
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Tartinade de thon et chorizo
50 Min
Tartinade au thon à l'avocat
10 Min
Tartinade au thon
10 Min
Tartinade de chorizo
5 Min