Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour les moules
- 10 g de noix de coco râpée
- 2 œufs
- 40 g de farine de blé
- 1 c. à café bombée de cassonade
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 125 g de lait infantile (lait de croissance)
- 150 g de cerises, dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 738 kJ / 179 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake à l'abricot
50 Min
Biscuit roulé aux fraises
3 Std.
Cake au citron vert
1 Std.
Focaccia aux figues
2 godz. 10 min
Financiers au citron
40min
Tarte aux abricots et aux amandes
1h 35min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Gâteau au chocolat aux cerises
2 godz. 15 min
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
35 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min
Mayonnaise version allégée
10 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 Min