Dorer 250 g de bœuf en lanières

Dorer 250 g de bœuf en lanières

4.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • gousse d'ail
    1
    20 g oignon jaune, coupé en lamelles
  • de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant
    250 g

Wartości odżywcze na 250 g

Kalorie 500.9 kcal / 2095.6 kJ
Białko 54.2 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 1.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 198 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...