Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), coupée en lanières (1 x 3-4 cm) et séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2095.6 kJ / 500.9 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 198 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min