Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
lub 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles - 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), dénervée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer de l'agneau en cubes
15min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min