Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)

Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)

5.0 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
    20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles
  • 250 g de viande de bœuf (type filet, rumsteck, bavette...), dénervée et coupée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 120 mg
Białko 53 g
Kalorie 2118 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...