Urządzenia i Akcesoria
Spiced meatball soup (Bakso)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
extra virgin olive oil30 g
-
small eschalots cut in halves4
-
garlic cloves4
-
spring onions/green onions cut into thirds2
-
beef mince500 g
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground coriander3 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
cornflour2 tsp
Broth
-
beef brisket or chuck, trimmed and cut into pieces (3 cm)600 g
-
garlic cloves bruised and peeled16
-
small eschalots8
-
Beef stock paste3 tsp
-
Chicken stock paste2 tsp
-
water1200 g
-
flat rice stick noodles240 g
-
pak choy cut into pieces2 bunches
-
spring onions/green onions thinly sliced2
-
long red chilli cut into slices1
-
fried shallots1 - 2 tbsp
-
rice wine vinegar to serve
-
kecap manis to serve
-
prawn crackers to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
658.6 mg
Białko
60.4 g
Kalorie
5178.4 kJ /
1237.7 kcal
Tłuszcz
67.6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Węglowodany
95.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sup Buntut
3 godz.
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Balado Eggplant
50 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min
Ayam Paprik
30 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min