Urządzenia i Akcesoria
Ginger chicken wings
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (approx. 8 cm)50 g
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark brown sugar40 g
-
chicken winglets1000 g
-
jasmine rice250 g
-
water1050 g
-
salt1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin strips (approx. 5 cm)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1805.8 mg
Białko
45.4 g
Kalorie
3646.1 kJ /
868.1 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
62.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min