Wersje kompatybilne
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 18.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 896.8 mg
Alternatywne przepisy
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min.
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cassava Cake
1h 20min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40min