Urządzenia i Akcesoria
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
long grain rice or jasmine rice180 g
-
sea salt1 tsp
-
chicken breast sliced into strips150 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water1500 g
-
sesame oil5 tsp
-
Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)2
-
fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large8 - 12
-
spring onion/green onion sliced, to garnish1
-
fried shallots to garnish2 tbsp
-
red chilli oil to drizzle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.8 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Sambal Goreng Pengantin
40 min
Turmeric Chicken Soup
50 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
All-in-one chicken congee
35 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min