Urządzenia i Akcesoria
Rose syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
35 portions
Składniki
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
215.5 kJ /
51.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 godz. 50 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 godz. 30 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Wonton wrappers
55 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Vada
2 godz. 35 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min