Farro alla nizzarda

Farro alla nizzarda

4.7 136 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porzione

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farro (cottura 10 min.)
    80 g
  • di fagiolini surgelati
    60 g
  • uovo
    1
  • di pomodori ciliegino a metà
    50 g
  • di olive taggiasche denocciolate
    20 g
  • di tonno in scatola sgocciolato
    70 g
  • capperi sott'aceto sgocciolati
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 852 kcal / 3565 kJ
Białko 39.8 g
Tłuszcz 49.5 g
Węglowodany 57.6 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 268.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...