
Urządzenia i Akcesoria
Farro alla nizzarda
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porzione
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di farro (cottura 10 min.)80 g
-
di fagiolini surgelati60 g
-
uovo1
-
di pomodori ciliegino a metà50 g
-
di olive taggiasche denocciolate20 g
-
di tonno in scatola sgocciolato70 g
-
capperi sott'aceto sgocciolati20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
852 kcal /
3565 kJ
Białko
39.8 g
Tłuszcz
49.5 g
Węglowodany
57.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
268.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® tutto per te
10 Przepisów
Włochy
Włochy