
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre
- 250 g de beurre en morceaux
- 400 g de farine de blé
- 1 oeuf
- 250 g de pâte d'amande
- 200 g de couverture chocolat en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 104 kcal / 433 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 0.8 g