Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- du beurre, pour graisser
- 125 g de sucre en poudre
- 35 g d'eau
- 4 jaunes d'oeufs
- 2 gousses de vanille
- 250 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 grenade, les graines uniquement, en décor
- 75 g de mûres, en décor
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 8.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boules de neige au chocolat
1 Std.
Massepain
1 Std. 10 Min
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Biscuits croissants de massepain
30min
Parfait au caramel
Brak ocen
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 Std. 50 Min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Brittle de noix
1 Std. 30 Min
Soupe de pâtes, roulé de porc et ses légumes, dessert vapeur à la framboise et muffins aux fruits rouges
Brak ocen
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Tartelette fleur à la crème d'amande
1 Std. 10 Min