Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- du beurre, pour graisser
- 125 g de sucre en poudre
- 35 g d'eau
- 4 jaunes d'oeufs
- 2 gousses de vanille
- 250 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 grenade, les graines uniquement, en décor
- 75 g de mûres, en décor
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 8.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2 Std. 10 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Couscous d'agneau et crème catalane
Brak ocen
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Couronne briochée aux cerises et épices
2h 20min
Tranche suédoise à la carotte
2u.
Tranche marbrée chocolat-orange
2h 40min
Confiture à la fraise
1h 5min
Moussaka à la turque
1u. 10min
Cheesecake (avec cuisson)
7 godz. 20 min