
Urządzenia i Akcesoria
Parfait vanille-mascarpone
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
du beurre pour graisser
-
de sucre en poudre125 g
-
d'eau35 g
-
jaunes d'œufs4
-
gousses de vanille2
-
de mascarpone250 g
-
de crème liquide 35% m.g.250 g
-
grenade les graines uniquement, en décor1
-
de mûres en décor75 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
365.8 kcal /
1536.4 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
32.5 g
Węglowodany
17.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
8.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Table de fête
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks