Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de sucre
- 130 g de biscuits secs, type Petit Beurre®
- 50 g de guimauves (ou 12 Chamallows®)
- 200 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 672 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Crème au jus de pomme
4 godz. 15 min
Crème brûlée au chocolat
3h 10min
Mousse au thon
10min
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1 godz.
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1 godz.
Moelleux au chocolat
1 godz. 15 min
Macarons au caramel
1h 50min
Soft ice vanille
13 Std.
Vin chaud
20min
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Gâteau à la crème
45 min