Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g de céleri, en morceaux
- 250 g de carotte, en morceaux
- 100 g d'oignon, en morceaux
- 100 g de tomate, en morceaux
- 150 g de courgette, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons frais
- 1 feuille de laurier, sèche (opcjonalnie)
- 6 brins de fines herbes fraîches (basilic, sauge ou romarin par ex.), les feuilles seulement
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel
-
30
g de vin blanc sec
lub 30 g d'eau - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Pain aux cinq graines
50min
Pain de mie
3 Std.
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 Std. 30 Min
Baguette
3h 45min
Salade de crudités
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Fond de volaille
45min
Coleslaw
10 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pâte de base pour pain
24h 5min