
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g de céleri en morceaux
- 250 g de carotte en morceaux
- 100 g d'oignon en morceaux
- 100 g de tomate en morceaux
- 150 g de courgette en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons frais
- 1 feuille de laurier, sèche (opcjonalnie)
- 6 brins de fines herbes fraîches (basilic, sauge ou romarin par ex.), les feuilles seulement
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel
-
30
g de vin blanc sec
lub 30 g d'eau - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 465.9 kcal / 1949.4 kJ
- Białko
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
- Węglowodany
- 71.6 g
- Błonnik
- 26.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Sód
- 46898.6 mg