
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de sucre
- 100 g de chocolat noir 50% en morceaux
-
200
g de noisettes
lub 200 g d'amandes - 20 g de farine de blé
- ½ c. à café rase de levure chimique
- 2 oeufs séparés
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé, fait maison
-
100
g de canneberges déshydratées
lub 100 g de cerises déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 114 kcal / 476 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 1.1 g