Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de noisettes
- 180 g de sucre
- 80 g de miel
- 130 g de beurre, en morceaux
- 150 g de crème
- 180 g d'amandes, moulues
- 150 g de glaçage foncé, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 204 kJ / 49 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Crêtes de coq
24h
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Tranche de biscuit de Savoie marbré à la crème de pêche
4h 30min
Tourte aux poires
9 Std.
Boeuf Stroganoff
45 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Veau à la sauce au thon
13 Std.
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min