Urządzenia i Akcesoria
Florentins
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
100 morceaux
Składniki
-
100 g de noisettes
-
180 g de sucre
-
80 g de miel
-
130 g de beurre en morceaux
-
150 g de crème
-
180 g d'amandes moulues
-
150 g de glaçage au chocolat noir en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
1 g
Kalorie
204 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Étoiles à la cannelle
1 godz. 30 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Grissini
1 godz. 20 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Pain aux poires
Brak ocen
Tarte au vin cuit
45 min
Focaccia sucrée aux noisettes
1 godz. 45 min
Croquant au chocolat
15 godz.
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1 godz.
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Baguette
1 godz. 45 min
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min