Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs
- 450 g de lait entier
- 90 g de sucre en poudre
- 75 g de chocolat noir pâtissier corsé, cassé en morceaux
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1053.1 kJ / 251.7 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 132.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Croquettes de thon
1 Std.
Mousse chocolat-café
1 Std. 30 Min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Sauce barbecue
20 Min
Sauce au vin doux
55 min
6 bananes cœur fondant
20 Min
Œuf en cocotte de tomate
1 Std.
Mayonnaise version allégée
10 Min
Gâteau roulé à la confiture, glaçage au citron
50min
Flan pâtissier à la vanille
13u. 15min
Iles flottantes
1 Std.