Bûche poire-caramel

Bûche poire-caramel

4.0 179 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
8 parts

Składniki

La dacquoise aux noix et aux amandes
  • de cerneaux de noix
    45 g
  • d'amandes décortiquées
    40 g
  • de farine de blé
    20 g
  • de sucre glace maison
    175 g
  • œufs blancs et jaunes séparés
    4
  • de pralin
    60 g
La crème caramel-poire
  • de lait
    310 g
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
    3
  • de sucre en poudre
    120 g
  • de poires au sirop détaillées en dés (1 cm)
    200 g
  • de miel
    40 g
  • de farine de blé
    20 g
  • de mascarpone
    260 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 507.1 kcal / 2126.5 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 26.6 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...