
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 100 g de farine de blé
- 20 g de poudre d'amande
- 100 g de beurre coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 62.2 kcal / 260.8 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g