Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de pâte de speculoos
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 œuf
- 450 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1141 kJ / 274 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Semoule au chocolat
50 Min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Crème au praliné
2h 20min
Pastador aux speculoos
20min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Riz au lait
1 Std.
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Crème au lait de coco
15 min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min