Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 œuf
- 130 g de cassonade
- 100 g de purée d'amande
- 20 g de beurre mou
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 397.2 kJ / 94.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 42.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel
2 godz. 30 min
Cookies allégés au chocolat
30 Min
Biscuits citron-pavot
25 Min
Biscuits au sésame
30 Min
Sablés au sarrasin, sésame et chocolat
35 Min
Biscuits aux amandes
35 Min
Biscuits coco
55 Min
Biscuits aux amandes
55 Min
Biscuits croustillants aux noisettes
30 Min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 Min
Gâteau aux noisettes
55 Min
Sablés diamant vanille
1h