Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 œuf
- 130 g de cassonade
- 100 g de purée d'amande
- 20 g de beurre mou
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 20 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 397.2 kJ / 94.8 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 42.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits croustillants aux noisettes
30min
Sablés au sarrasin, sésame et chocolat
35 Min
Kampanisu (biscuits finlandais)
30min
Biscuits aux amandes
55min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35 min
Sablés au chocolat
50min
Biscuits noix de coco et noisette
50min
Rochers coco-banane
45min
Gâteau pomme de terre-chocolat
1h 10min
Biscuits coco
55min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Gâteau aux noisettes
55min