Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de miel
- 260 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 50 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 446.6 kJ / 107.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minicookies aux guimauves
55min
Moutarde à la poire et au romarin
Brak ocen
Truffes au chocolat blanc
1 Std. 35 Min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20 phút
Tourte aux poires
9 Std.
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Sorbet litchi-rose
8 Std.
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Mug cake au chocolat blanc
20min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.