Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 10 g de miel
- 260 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 50 g de cacao en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 446.6 kJ / 107.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucettes de fruits au chocolat
30min
Œufs en chocolat de Pâques
2 godz. 45 min
Mini-forêts noires
1h 30min
Rochers coco
40min
Palets de dame
1h 30min
Charlotte aux nectarines
7h
Pai ananas
2h
Feuilletés aux saucisses de Francfort et ketchup
1h
Far aux pruneaux
1h 5min
Macaron de Saint-Emilion
1h
Tatin de poire au caramel
1 Std. 10 Min
Quatre-quarts
55min