Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de beurre mou
- 80 g de sucre roux
- 60 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 3 blancs d'œufs
- 50 g d'amandes en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 100 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1170 kJ / 276 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins aux myrtilles
45 Min
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 Std. 45 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 Min
Muffins griottes et chocolat blanc
1 Std.
Bouchées chocolat et noix
25 Min
Cake framboise-chocolat blanc
50 Min
Muffins chocolat au cœur framboise
1 Std. 15 Min
Muffins à la banane et aux pépites de chocolat
30 Min
Brownie chocolat-banane
50 Min
Muffins aux myrtilles, framboises et crème de yaourt
45 Min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.